Esteve i Vila, preparats per al Tour de Ski

El fondista vol estar més amunt a la general mentre que per a l’esquiadora serà el primer cop

Carola Vila i Irineu Esteve participaran al Tour de Ski.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve i Carola Vila arrenquen avui la participació al Tour de Ski, una de les grans cites al calendari mundial de l’esquí de fons, que compta amb sis etapes que es fan a tres països diferents entre avui i el 4 de gener. La competició arrencarà a Lenzerheide (Suïssa) amb un esprint i una cursa d’estil clàssic, després viatjarà a Oberstdorf (Alema­nya), on es farà una prova d’estil lliure i un altre esprint, i acabarà a Val di Femme (Itàlia), amb una carrera d’estil clàssic i la pujada final.

De cara a aquest inici de competició, Irineu Esteve va explicar que “crec que arribem força bé, ja que vam fer una setmana de càrrega a la Rabassa, ho hem pogut preparar tot força bé, l’encaro amb ganes i ben preparat”, mentre que pel que fa a objectius va assenyalar que “s’ha d’intentar estar més endavant a la classificació general que els altres anys que hem fet el Tour de Ski i sobretot retrobar sensacions”. De fet, el fondista va referir-se a com està anant l’inici de la temporada i va destacar que “vam fer primer dues curses FIS a Noruega on faltava ritme, a la primera Copa del Món a Lillehammer esperava estar una mica millor però no vaig estar del tot bé i a Davos sí que vaig poder tenir ritme, no el resultat, i això és important i espero seguir pel mateix camí”.

Pel que fa a Carola Vila, serà la seva primera experiència al Tour de Ski i el seu equip va decidir que hi prengués part després del bon inici de temporada amb una 10a i una 14a plaça a la Copa d’Europa, a més de la bona actuació a Davos, a la Copa del Món. Sobre les expectatives per a aquesta estrena, va assenyalar que “no sabem si l’acabarem o no, de moment farem les primeres etapes i anirem veient en funció de com vagin els primers dies”, i va afegir que “confirmant els resultats de les últimes proves vam decidir de fer-lo”. Pel que fa a l’inici de temporada, la fondista va assenyalar que “a les primeres curses potser ens va costar arrencar i agafar ritme, però crec que vam fer una Copa del Món bona a Davos”, i va afegir que “després vam fer la Copa d’Europa i estic contenta amb els resultats perquè és el que vam anar a buscar, resultats per crear confiança”.

tracking