El MoraBanc Andorra detecta dos positius per Covid a l'equip

El duel de demà contra el Barça, que també té un cas, de moment es manté

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va detectar durant els últims dies dos positius per Covid-19 a la plantilla. El primer dels casos va arribar el dia 24, l’afectat, que es trobava bé de salut, va ser aïllat a casa, i la resta d’integrants de la plantilla i cos tècnic van donar negatiu a les proves PCR. Ahir, però, el club va confirmar un nou cas dins de l’equip, i tota l’esquadra tricolor va realitzar-se nous tests per descartar que hi hagi més contagis.

De moment, el partit que els tricolors han de jugar demà a la nit contra el Barça (21.30 hores, Palau Blaugrana) es manté, tot i que dependrà dels resultats de les últimes proves. El conjunt blaugrana també està patint l’afectació de la Covid-19 a la seva plantilla, ja que el club català va confirmar que l’ala-pivot Pierre Oriola va donar positiu en una prova PCR.

La sisena onada està afectant amb força els equips de la Lliga Endesa, ja que hi ha diversos conjunts amb brots i amb casos a les seves files. El BAXI Manresa, per exemple, va arribar a notificar-ne 13 i va tenir a tota la plantilla confinada, el Reial Madrid va detectar vuit casos (es va suspendre el seu partit contra la Penya), i també han tingut afectació a les últimes hores el Lenovo Tenerife, l’Herbalife Gran Canària o la Penya.

tracking