Instal·lacions

Joan Jiménez impulsarà un centre d'alt rendiment de tennis i pàdel

Es crearan tres pistes al pati de l’escola Agora i s’impulsarà un projecte d’estudi amb el centre

El col·legi Agora, a l'Aldosa de la Massana.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’extennista i entrenador Joan Jiménez impulsarà un centre d’alt rendiment de tennis i pàdel en una zona del pati de l’escola Agora. El consell de comú de la Massana va donar ahir llum verd a modificar el contracte d’arrendament del poliesportiu de l’Aldosa amb el col·legi del Pirineu per tal que es pugui sotsarrendar una part del pati a Jiménez per poder construir-hi una pista de tennis i una de pàdel. La voluntat del projecte és crear una escola de tennis i pàdel d’alt nivell i l’objectiu és fer un programa de tennis-estudi amb l’escola perquè les joves promeses del tennis i pàdel puguin estudiar a l’escola Agora i entrenar a les pistes de nova construcció, en un projecte que no tindrà cap cost econòmic per al comú massanenc.

El projecte es troba ja redactat i ara falta que les administracions hi donin el vistiplau per arrencar els treballs de construcció. A final de gener o de febrer hi haurà els resultats d’un estudi geològic, i un cop arrenquessin les obres, el projecte podria estar enllestit en dos o tres mesos, tot i que encara no està establert quan podrien començar les obres de construcció de les dues pistes de pàdel i una altra de tennis, que seran cobertes.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné, va referir-se a aquest nou projecte després de la sessió del consell de comú, i va manifestar que “és un gran projecte i una gran notícia per a la Massana i per al tennis nacional”, i va afegir que “estem molt engrescats pel fet que pugui veure la llum”. Per últim, la mandatària massanenca va cloure que “és el primer pas perquè en el futur l’escola d’alt rendiment sigui una realitat a la nostra parròquia, i que nois i noies com la Vicky Jiménez puguin entrenar aquí”.

De la seva banda, Joan Jiménez va manifestar al Diari que “la intenció és que els nens i nenes que vulguin puguin compaginar els estudis amb els entrenaments”, i va afegir que “el tema d’entrenar al Principat és força complicat, i aquest projecte em rondava el cap ja des de fa un any més o menys, i ara s’ha de veure quan el comú i el Govern donen l’OK al projecte per començar”.

Per últim, el pare de la tennista Vicky Jiménez Kasintseva va assenyalar que “la Vicky també entrenarà aquí quan les pistes estiguin acabades”.

tracking