El VPC destitueix Arnaudin i 'Xepi' García es fa càrrec de l'equip

La junta directiva prescindeix del tècnic gal pels mals resultats aconseguits

Jonathan García, 'Xepi', en una etapa anterior al VPC.arxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta directiva del VPC Andorra va decidir tornar a la casella de sortida en destituir el tècnic francès Jean Arnaudin i posant a dirigir el primer equip Jonathan, Xepi, García, entrenador de l’equip fins la temporada passada, i que havia estat l’inquilí de la banqueta de l’Estadi Nacional durant quatre cursos i mig abans de decidir fer un pas al costat. Durant la seva etapa al capdavant de la banqueta, l’equip va aconseguir l’ascens a la Lliga d’Honor d’Occitània.

El VPC està tenint una arrencada per sota del nivell esperat, ja que el projecte té com a objectiu l’ascens. La primera part de la temporada va estar marcada per les nombroses lesions que van deixar l’equip sota mínims, i un cop recuperats alguns dels jugadors Arnaudin no va poder trobar encara la tecla per fer reaccionar la plantilla. Fins al moment, els tricolors han guanyat tres dels nou duels que han disputat i han sumat sis derrotes. Amb tota la primera volta i una jornada de la segona disputada, l’equip ocupa la penúltima posició de la classificació amb tres punts de marge respecte de l’últim (només baixa l’últim classi­ficat).

L’estrena de Xepi García com a tècnic dels tricolors en aquesta nova etapa serà el 16 de gener a l’Estadi Nacional contra el Saint Juery i dimecres se’n farà la presentació oficial.

tracking