Natació

La federació valora positivament l'actuació al Campionat del Món

El director tècnic, Alfonso Maltrana, es mostra satisfet per la feina feta

Els quatre representants andorrans al Mundial i Maltrana, a Abu Dhabi.FAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació andorrana va tancar ahir la participació al Mundial de piscina curta d’Abu Dhabi amb la presència de Nàdia Olm als 200 metres braça. L’ordinenca va cloure en 31a posició general amb una marca de 2’30”40, que va donar-li 716 punts FINA. A més de Tudó, també van prendre part al Campionat del Món Tomàs Lomero, Mònica Ramírez i Patrick Pelegrina, i tots van obtenir els rècords nacionals en els relleus 4x50 estils mixt i 4x50 lliures mixt. A més, Lomero també torna dels emirats amb dues plusmarques nacionals més en l’àmbit individual, les dels 50 i els 100 papallona.

Amb aquests resultats sobre la taula, el nou director tècnic de la FAN, Alfonso Maltrana, va fer un balanç positiu de l’actuació andor­rana en el Campionat del Món. El madrileny va manifestar que creu “que ens ha sortit molt bé, hem fet quatre rècords d’Andorra, dos per equips i dos individuals del Tomàs”, i tot seguit va afegir que “els nostres nedadors han estat molt competitius de manera individual i quan ha tocat competir per equip encara ha augmentat més”.

Focalitzant-se en Tomàs Lomero i els seus quatre rècords d’Andorra (dos individuals i dos en relleus), el director tècnic va assenyalar que “ha estat en el seu millor nivell a títol individual, situació que li ha permès fer dos rècords d’Andorra”. Per últim, Maltrana no va dubtar a fer una valoració general del campionat com a “molt positiva”, i va cloure que “han competit dur i estic satisfet de la feina feta”.

Les properes grans cites de la natació seran el Mundial de piscina llarga a Fukuoka (Japó) al maig, així com el Campionat d’Europa, que se celebrarà a Roma a l’agost.

tracking