Eurocup

El MoraBanc perd contra el Metropolitans (81-74)

Els tricolors han arrencat bé, però han caigut després d'una mala segona part

Una jugada del partitMetropolitans

El MoraBanc Andorra ha sumat la tercera derrota a l'Eurocup després de perdre 81-74 a la pista del Boulogne Metropolitans 92 després d'una molt mala segona meitat. Els tricolors han arrencat bé i han arribat a manar per deu punts a la primera meitat, però s'han deixat remuntar i han acabat perdent.

Els tricolors han arrencat espesos, però poc a poc s'han anat endollant, i han tancat el primer quart per davant al marcador gràcies a un triple sobre la botzina de Gal Mekel des del mig del camp que ha situat el 18-20 al marcador. Els tricolors han arribat a marxar deu amunt (24-34) a l'equador del quart, però els locals han pogut retallar abans del descans (35-40).

A la represa, els tricolors han mostrat els seus pitjors moments i això ho ha aprofitat el Metropolitans per empatar el partit a 44, i posteriorment per posar-se per davant (49-46), en un quart que ha finalitzat 54-52 pels locals. Els gals han seguit ampliant diferències, però una bona reacció tricolor ha tornat a situar l'empat (61-61) a sis minuts pel final. El Metropolitans ha dominat durant gairebé tot la segona meitat, però el MoraBanc no es desenganxava en cap moment i entrava només un punt per darrere a dos minuts pel final, però quan el més calent era a l'aigüera, els gals han estat els més encertats, i s'han acabat enduent la victòria.