Desfeta del MoraBanc, que suma la novena derrota (83-92)

El MoraBanc Andorra suma contra el Saragossa la novena desfeta del curs a l’ACB

Drew Crawford, a terra, en una acció del partit d'ahir al Poliesportiu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va sumar la novena derrota de la temporada a l’ACB després de caure al Poliesportiu 83-92 contra el Casademont Saragossa. Tot i un bon inici, el mal segon període va obligar a anar a remolc uns tricolors que no van arribar a sentir-se del tot còmodes en gairebé cap moment, tot i el coratge i l’entrega que va deixar el matx obert fins al final.

El duel va arrencar amb un intercanvi de cops però sense que cap equip aconseguís marxar en el marcador. Els tricolors, endollats des del triple, van intentar-ho arribant a agafar primer una màxima de sis punts (14-8), i tot seguit de set (23-16), però els aragonesos van enganxar-se i van tancar el quart només un punt darrere (23-22). El MoraBanc patia tancant el seu rebot defensiu (el Saragossa va fer cinc captures ofensives a la primera meitat), i va veure com els visitants no només es posaven davant, sinó que amb un bon parcial i aprofitant un moment molt dolent del MoraBanc, agafaven una renda de 13 punts (28-41) en el tram final del segon quart. L’empipamenta d’Ibon Navarro anava pujant per moments, i l’equip va reaccionar amb un 7-0 després d’un temps mort del basc, i va poder eixugar un pèl la renda al descans amb el 35-42.

A la represa, els tricolors van tirar del llançament de tres punts per apropar-se en un inici boig i elèctric que els va situar a tres punts (46-49), i això sense Miller-McIntyre, carregat amb tres faltes a la primera part. Però el MoraBanc no aconseguia ser consistent, i tot el que recuperava des de darrere, ho perdia en un moment, fruit de males decisions. L’ambient, mentrestant, s’anava escalfant al Poliesportiu, amb l’afició protestant algunes accions arbitrals, i amb un tercer quart que es tancava 54-64. Amb més cor que cap, els tricolors van buscar la remuntada, dirigits per un gran Noua, inspirat en el triple, i per Miller-McIntyre, però cada cop que el MoraBanc s’apropava, el Saragossa responia evitant així que el triomf es quedés al Poliesportiu.

El BC MoraBanc tancarà l’any dimarts contra el Metropolitans a la Eurocup, i el dia 28 al Palau Blaugrana a l’ACB.

CLAUS

1 Segon quart

La pàjara del segon període després d’un bon inici va acabar sent letal per als tricolors, que van haver d’anar a remoc tot el partit i no van poder sumar la victòria.

2 Pèrdues

El MoraBanc Andorra va perdre el doble de pilotes que el Casademont Saragossa (14 a 6), i és que els homes d’Ibon Navarro van cometre moltes errades.

3 Joc interior

Tot i tenir una rotació més curta a la zona, el Saragossa va fer-se fort sota el cèrcol sumant 54 punts a la pintura, pels només 34 aconseguits pel MoraBanc.

tracking