AUTOMOBILISME

Àngel Bonavida i Anaïs Rigol guanyen l'Andorra Winter Rally

Els participants amb un Peugeot 205 Rallye han estat premiats en la sisena edició que ha comptat amb un total de 53 equips

Àngel Bonavida-Anaïs Rigol (Peugeot 205 Rallye)ACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip format per Àngel Bonavida i Anaïs Rigol (Peugeot205Rallye)ha aconseguit la victòria absoluta a l'Andorra Winter Rally, la prova hivernal de regularitat per a clàssics en carretera tancada organitzada per ACA Esport, segons informa el club en un comunicat. La sisena edició d'aquesta prova hivernal de regularitat per a clàssics en carretera tancada organitzada per ACA Esport, la divisió esportiva de l'Automòbil Club d'Andorra, ha arrencat a les 9 del matí d'aquest diumenge 19 de desembre des d'Ordino, nucli de la cursa. Un total de 53 equipsamb vehicles de competició de dues rodes motrius i motor atmosfèric construïts com a màxim el 31 de desembre de 1981, han afrontat tres passades en cada sentit al Coll d'Ordino, a 1.980 metres, les tres primeres en sentit Canillo i les altres tres en sentit Ordino. En total, el ral·li ha tingut 205,26 km, dels quals 51,75 corresponien als trams tancats al trànsit.

Amb aquesta prova ha finalitzat la temporada esportiva de carretera de l’AutomòbilClub d’Andorra. Aquest any 2021, a més de l'AndorraWinterRally (19 de desembre) s'ha disputat la 50 edició del Ral·lid’Andorra (18 i 19 de setembre) i la Pujada Arinsal (19 i 20 de juny) del Campionat de França de Muntanya 2a Divisió.

tracking