L'FC Andorra despatxa amb solvència l'Atlètico Sanluqueño (2-0)

Els tricolors corden la quarta victòria consecutiva i tanquen l'any com a tercer classificat

Celebració del gol d'Iván GilFernando Galindo

L'FCAndorra s'ha desfet amb comoditat de l'AtlèticoSanluqueñoaquesta tarda a l'Estadi Nacional per 2-0 en un partit on els homes d'EderSarabiahan merescut fer més gols. L'equip tricolor ha dominat i controlat el partit de principi a fi i, tot i alguns moments menys intensos, ha sabut sotmetre els andalusos i cordar la quarta victòria consecutiva.IvánGil ha obert el marcador ben d'hora, al minut 4, ha aprofitat una gran assistència d'Aguadoper batre Falcón i l'equip, fins i tot, s'ha permès el luxe de desaprofitardiversesocasions. A la represa, l'Andorra ha sentenciat amb el 2-0 aconseguit perCarlosMartínez al minut 54 i acaba l'any 2021 com a tercer classificat del grup II de la Primera RFEF.