Carola Vila 10a a la Copa d'Europa

Àxel Esteve, quart a l’eslàlom FIS de Kronplatz i Roger Puig acaba 17è el segon gegant de la Copa del Món

Vila, 10ª a la Copa d'Europa de St UlrichFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carola Vila ha disputat els 10km clàssics finalitzant en la 10ª posició d’un total de 54 corredores durant la primera jornada de la Copa d'Europa de Sant Ulrich, a Àustria,segons informa la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en un comunicat. L’andorrana ha marcat un crono de 28.38,9, a 1.37,5 de la guanyadora, l’alemanya Katherine Sauerbrey (27.01,2). Carola ha començat de menys a més i ha fet una bona cursa, segons l’anàlisi que ha fet el tècnic Xabier del Val.

Àxel Esteve, quart a l’eslàlom FIS de Kronplatz

Avui,l’equip masculí de la FAE ha disputat l’eslàlom FIS de Kronplatz (Itàlia), amb Àlex Esteve i Xavier Cornella.Esteve ha aconseguit un molt bon resultat en ser 4t a una cursa en què sortia amb el dorsal 34. L’andorrà, que en la primera mànega se situava a 0.57 del millor temps i en la 5ª posició, ha pogut mantenir el ritme en la segona, que tot i anar-se’n a la 12ª posició de mànega, al final li ha pagat amb un crono total de 1.32.33, amb +0.79 respecte al guanyador, el francès Steven Amiez (1.31.54), i a 0.11 de la tercera posició del podi, que ha estat per al francès Paco Rassat. Així mateix, Cornella ha competit amb el dorsal 51 i ha finalitzat en la 26ª posició amb 1.35.28, a 3.74 del guanyador. Roger Puig acaba 17è el segon gegant de la Copa del Món

Per la seva banda, Roger Puigha disputat avui el segon gegant de la Copa del Món de St. Moritz (Suïssa). L’andorrà ha finalitzat 17è, segons informa la FAE. L’esquiador ha sortit en la posició 25ª de la seva categoria. A la primera mànega encara no ha trobat la fluïdesa que ha mostrat en els entrenaments i ha comès algunes errades. A la mànega ha estat 23è, lluny encara dels 15 millors. A la segona mànega, ja ha mostrat el seu esquí, segons han explicat des del seu equip, i ha finalitzat en la 13ª posició. Al final, el temps total l’ha situat en la 17ª plaça d’aquest segon gegant de Copa del Món.Amb aquesta cursa, Puig suma 14 punts més de la Copa del Món, que s’hi afegeixen als 10 que en va obtenir a la cursa del dia anterior.

tracking