Esquí

Xavi Cornella assoleix el podi a Àustria

L'andorrà ha aconseguit el bitllet per competir a la Copa d'Europa de Val di Fassa el 16 de desembre, gràcies a aquest resultat

Xavi Cornella, al podi d'ÀustriaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cornella ha quedat tercer a l'eslàlom Fis de Hochkrimml a Àustria, després d'una molt bona primera mànega on ha aturat el cronòmetre amb 52 segons. A la segona ha patit més i ha fet el tretzè temps, sent tres segons més lent. Al final, el seu temps ha estat de 1:47.10, a només 1 segon i 19 centèssimes de Miks Zvejnieks que s'ha proclamat guanyador. Amb aquest resultat, Cornella s'ha guanyat el bitllet per competir a l'eslàlom de la Copa d'Europa de Val di Fassa (Itàlia) que se celebrarà d'aquí dos dies.

Última prova de Moreno al Canadà

Cande Moreno va disputar ahir al vespre l'última cursa a Canadà amb el supergegant de les Nor-Am de Panorama. Al final de la prova, l'andorrana va ser la vuitena millor classificada. Moreno va fer un temps de 1:25.89 minuts.

Per la seva banda, Maeva Estevez ha començat a entrenar a Reiteralm (Àustria) per la Copa del Món de Cervinia, a Itàlia, que es disputarà aquest divendres.

tracking