L'Andorra cau eliminat a la pròrroga (1-2)

Santi Mina ha decidit el matx pel Celta al minut 118

Un moment del partitFernando Galindo

L'FCAndorra ha caigut eliminat a la pròrroga per 1-2 contra el Celta a dos minutsqueacabés el temps extra i es passés a la tanda de penals.

Ni 20 segons ha trigat el Celta a tenir la primera, una rematada de Santi Mina que ha pogut treureRattii, tot i un inici dubitatiu dels tricolors,cinc minuts despréshan tingut l'1-0, tot i que la rematada deCarlosMartínez des del punt de penal s'ha estavellat en un defensor del Celta. Els visitants han tret encara més pólvora ambBraisMéndezi s'han pogut avançarals 14 minutsdesprés d'una badada defensiva de l'FCAndorra quan millor estava.Nolitoli ha servit a l'esquerra una pilota aFontán, que estava absolutament sol, per entrar dins de l'àrea i superar a NicoRatti. Els tricolors han seguitpertotes, iHevelha tingut l'empat després d'una passada interior deCarlosMartínez, tot i que la seva rematada, forçada, l'ha pogut treureRubénBlancoamb una gran aturada. Els tricolors han seguita la recerca del gol i l'han acabat trobant abans del descans amb una rematada de cap d'Adri Vilanova que va tocar enBlancoi que va acabar entrant. Oalmenysaixò ha considerat l'àrbitre, perquè semblava que la pilota hagués acabat entrant alcomplet.

A la represa, el duel ha arrencat gelat, sense gairebé opcions a cap de les dues bandes, tot i que el tècnic visitant ha mogut la banqueta per intentar solucionar l'eliminatòria per la via ràpida. El Celta,a poc a pocha anat apujant líniesa la recerca del'1-2, i fins i totRattiha hagut d'evitar el gol visitant amb una gran intervenció, igual que a xut deDenisSuárez, però els tricolors no s'han quedat enrere i han respost amb un u contra u d'Enrique ha tretBlanco. El duelhaseguit avançant amb tots dos equipsen cerca del gol, però el matx ha anat a la pròrroga.

Al temps extra, la primera ha estat del Celta, amb una falta que ha servitBraisMendezdes de la frontal, i que ha sortit fregant el travesser. Els gallecs dominaven, però sense tornar a generar cap altra ocasió clara, fins que dos minuts pel final de la pròrroga Mina, amb el cap ha acabat decantant l'eliminatòria amb una rematada de cap al segon pal després d'una centrada per l'esquerra deBaeza. Elstricolorshan buscat l'empat a la desesperada, peròel Celta s'han endut el triomf.