El MoraBanc derrota el Lietkabelis (81-76)

Ha sumat la cinquena victòria a l’Eurocup

Una acció del duel entre el MoraBanc i el LietkabellsFernando Galindo

ElMoraBancAndorra ha sumat la cinquena victòria a l'Eurocupdesprés d'imposar-se 81-76 alLietkabelisletó al Poliesportiu en un duel on l'equip ha arrencat molt bé, però on ha vist com els visitants s'han acabat apropant massa.

Els visitants han arrencat sorprenent amb un 0-4 de sortida, però els locals han pogut capgirar el marcador al final del primer quartfins aarribar al 25-19. Els tricolors, amb bons minuts sobre la pista, han anat obrint forata poc a pocamb una bona defensa i encert des de la línia exterior fins a arribar 53-38 al descans. A la represa, elMoraBancha seguit fent la goma, però dominant sempre el partit i sense deixar que els letons s'acostessin amb excés en un duel en què els homes d'IbonNavarro vencien 72-57 a falta de l'últim període. Un 2-11 de sortida dels visitants ha posat l'ai al cor als aficionats tricolors (74-68), però elMoraBancno ha fallat i s'ha acabat enduent el triomf.