Visita a l'equip amb millor dinàmica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra buscarà sumar el segon triomf lluny de l’Estadi Nacional al Nou Castàlia, on s’enfrontarà a l’equip que arrossega un millor estat de forma de la categoria, el CD Castelló. El conjunt blanc-i-negre va imposar-se dimecres a la UE Costa Brava en un dels duels que tenia ajornats per un brot de Covid-19, i suma deu jornades sense conèixer la derrota (amb set victòries i un empat), cosa que l’ha fet pujar fins a la quarta posició de la lliga, després d’un inici en què va estar més a prop de la zona baixa que de les posicions capdavanteres.

Precisament sobre el rival, el tècnic tricolor, Eder Sarabia, va manifestar que “és un equip molt competitiu, amb molts arguments. Pressionen amunt, però quan es repleguen també tenen rigor, solidaritat i capacitat per no concedir ocasions”, i va afegir que “a més, estan en aquell punt d’inspiració per combinar bé i dominar-te i, a sobre, també saben sortir al contracop”.

Tot i tenir a la cantonada el bonic repte de l’eliminatòria de Copa del Rei de dimarts que ve contra el Celta de Vigo, els tricolors volen centrar-se només en el duel contra els castellonencs per seguir entre els millors equips de la categoria. Per aquest duel, l’entrenador basc recupera tots els jugadors que havien estat fora els últims partits, i tindrà tota la plantilla a la seva disposició. Sobre el tram final d’any amb els dos duels de lliga i el partit contra els gallecs, Sarabia va destacar que “queden tres partits molt importants i el més positiu d’haver comptat amb tots els jugadors és que tots estan preparats. Saben que poden jugar i es troben a un bon nivell tan físic, com futbolístic i mental”. Per últim, va referir-se al plantejament pel matx contra els castellonencs, i va assegurar que “buscarem ser dominadors, pressionar-los a dalt i saber passar també els moments dolents que tinguem. Intentarem donar-li continuïtat a les bones sensacions de la setmana passada”.

Des de la banda castellonenca, el tècnic Sergi Escobar va declarar que “ells són un equip que està molt fort i necessitem l’ajuda de Castàlia des del primer minut, i més amb la càrrega de partits que portem”, i va agregar que “l’FC Andorra fa un joc molt similar al dels filials, intentarem fer el que fem, especialment a casa, on els rivals ens respecten més. Ells tenen una bona ratxa i un projecte molt potent”.

tracking