Exhibició de l'FC Andorra a Castelló (1-3)

Els tricolors han sumat el tercer triomf seguit després de remuntar

Una imatge del partit.Fernando Galindo

L'FC Andorra ha sumat la tercera victòria seguida a la lliga (quarta si es suma el triomf contra el Náxara en Copa) després d'imposar-se 1-3 a un Castelló que va acabar amb nou homes. Els tricolors van poder remuntar la diana inicial dels locals, i seguiran una setmana més a la part alta de la Primera RFEF.

El duel ha arrencat malament pels tricolors, amb l'1-0 de Barco als set minuts després d'una rematada acrobàtica que ha acabat sorprenent a Nico Ratti. Els homes de Sarabia han seguit en busca del gol, i ho han provat, però sense èxit, amb tres serveis de cantonada consecutius. Però de tant insistir, ha acabat arribant l'empat, obra de Vergés, a la sortida d'un córner, quan el lateral ha aprofitat una pilota morta per engaltar un xut que ha acabat sorprenent a Álvaro després de que la pilota toqués en un defensa. Els tricolors han seguit en busca de l'1-2, però el marcador no s'ha tornat a moure abans del descans.

A la represa, els tricolors han seguit duent el ritme del partit, tot i no generar ocasions clares, i s'han acabat avançant al quart d'hora de la represa després de que Manu Nieto finalitzés amb una subtil rematada una jugada col·lectiva dels d'Eder Sarabia per situar l'1-2. Marc Fernández i Pastor han pogut fer el tercer i ampliar diferències, però no s'han mostrat encertats. El partit s'ha posat encara més de cara pels tricolors amb l'expulsió de Kone al minut 65 després d'agredir a Dani Morer, i s'ha acabat de sentenciar cinc minuts després gràcies a Marc Fernández, que ha engaltat un tir des de fora de l'àrea per fer el 3-1. La segona groga a Sibille a falta d'11 minuts pel final va deixar sense cap tipus d'opció al conjunt castellonenc, i l'FC Andorra va endur-se els tres punts.

L'FC Andorra afrontarà ara l'última setmana de competició de l'any amb el duel de Copa contra el Celta de dimarts a l'Estadi Nacional, i el partit contra l'Atlético Sanluqueño de dissabte, també a casa.