Esquí

Maeva Estevez no passa de ronda a la copa del món de boardercross

Cande Moreno continua disputant les Nor-Am de velocitat a Canadà i Joan Verdú torna demà a la competició amb la Copa del Món

Maeva Estevez a la finalFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maeva Estevez ha quedat setzena classificada als quarts de finals en la primera cita mundialista de la temporada per l'andorrana. Estevez competia amb corredores amb trajectòria com la campiona olímpica del 2014, la txeca Eva Samkova; la canadenca Audrey McManima; i l'actual campiona del món de boardercross la britància Charlotte Bankes. L'andorrana ha finalitzat quarta en la primera eliminatòria, on no ha pogut retallar posicions a les rivals, malgrat s'ha acostat a la tercera posició.

El pròxim repte de Maeva Estevez és la tercera cita de la Copa del Món de la temporada, que serà la segona per a l'andorrana, i que es disputarà a la localitat italiana de Cervinia d'aquí a una setmana.

Cande Moreno acaba sisena

Per altra banda, Cande Moreno va tancar ahir a la nit el bloc de descens de les Nor-Am de velocitat del Canadà amb dues curses on l'andorrana ha aconseguit la sisena posició. L'andorrana va marcar un temps de 1:00.74, que la va deixar a només 1.45 segons de la guanyadora, la local Stefanie Fleckenstein. En unes hores, Moreno torna a competir al supergegant de les Nor-Am.

Joan Verdú torna a la competició

Joan Verdú disputarà demà la Copa del Món a la Val d'Isère, després d'aconseguir l'onzena posició a la Copa d'Europa de gegant a Zinal la setmana passada. L'andorrà coneix perfectament la pista on competirà ja que hi entrena i s'hi troba cómode.

tracking