Esquí

Cande Moreno acaba sisena a la copa del món de descens

Maeva Estevez ha aconseguit classificar-se per les finals de boardercross de Montafon a Àustria

Maeva Estevez a ÀustriaFAE

Cande Moreno ha finalitzat sisena en la primera cursa del Campionat del Món de descens de Canadà aturant el cronòmetre amb 1:00,71 i a només 1,43 segons de la guanyadora, que s'ha imposat amb 59,28 segons. Gràcies a aquest resultat, Cande Moreno suma 40 per a la classificació de les Nor-Am.

Bona actuació d'Estevez

Maeva Estevez ha aconseguit classificar-se per a les finals de la Copa del Món de boardercross de Montafon (Àustria) després de classificar-se entre les 16 millors. L'andorrana disputarà demà mateix la cursa en diferents rondes de KO. Estevez ha completat unes classsificatòries força complicades malgrat les dures condicions meteorològiques i una neu molt tova que feia el circuit lent. Malgrat això, Estevez ha aconseguit marcar un temps de 1:05.39 a la primera mànega a només 3,57 segons de la primera classificada. A la segona, s'ha situat setena de la ronda amb un temps final de 1:02,26.