Primera victòria de l'FC Andorra a domicili (0-1)

Un gol d'Adri Vilanova al 89 ha donat els tres punts a Sabadell

Primera victòria de l'FC Andorra a domicili (0-1)CE SABADELL

L'FC Andorra ha guanyat 0-1 al Sabadell aconseguint així la primera victòria del curs lluny de l'Estadi Nacional. En un duel més aviat gris de l'equip, Adri Vilanova ha aprofitat una errada local al 89 per fer el gol del triomf.

El duel ha arrencat amb la possessió dels tricolors, però amb un parell de tirs llunyans pels visitants obra de Facu i Aguza. Les aproximacions de l'FC Andorra han estat també amb xuts des de fora, més enllà d'un gol anul·lat a Zourdine per fora de joc, però ni Carlos Martínez ni el mateix Zourdine han trobat porteria i el duel ha arribat al descans amb empat a 0.

A la represa han sortit molt millor els tricolors, i Carlos Martínez ha tingut el 0-1 a les seves botes, tot i que la rematada després de la passada de David Martín ha sortit desviada. L'ocasió més clara ha estat pel Sabadell després d'un mal refús d'Adri Vilanova, però Nico Ratti ha pogut treure una mà espectacular per evitar la diana arlequinada.

El partit, poc a poc, ha anat perdent ritme, però era l'FC Andorra qui collava al tram final, i a l'últim minut Vilanova ha aprofitat una errada del porter local, que ha refusat malament un xut, per marcar sense oposició al segon pal i fer venir els tres punts cap a Andorra.

Els tricolors afronten ara una setmana amb dos partits, dimarts contra el Náxara a domicili a la Copa del Rei, i diumenge a l'Estadi Nacional contra la Balompédica Linense.