ESQUÍ

La FAE confia en tenir més places d'esquí alpí pels Jocs Olímpics d'Hivern de Pequín

Actualment en té dues, però es podria arribar a les quatre

Presentació de l'equip d'esquí alpíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana d'Esquí confiaatenir quatre places d'esquí alpí pels Jocs Olímpics d'Hiverndel febrer vinent aPequín.Tal comha explicat el director esportiu de la secció d'esquí alpí, RogerVidosa, "avui diaen tenim una masculina i una femenina, i en funció de com evolucioni la temporada en podríem tenir una més", a més ha afegit que "seria de conya poder-ne tenir quatre, però cal esperar".

Els Jocs dePequínseran la gran cita del curstal comhan reconegut els esquiadors durant la presentació de la temporada a la seu de Crèdit Andorrà. Sobre el paper, Joan Verdú iCandeMoreno tenen la seva plaça garantida, i en cas de tenir més participants, un dels noms podria ser Àxel Esteve, que ha manifestat que "m'encantaria poder estar-hi i fer un bon paper". Sobre les possibles placesextres,Vidosaha assenyalat que "tots s'han de guanyar la plaça, tenim uns criteris interns, i triarem a qui millor els compleixi".

Més enllà de la cita olímpica, el curs arrencarà per la majoria d'entrenadors entre finals de mes i principis de desembre, excepte per Joan Verdú, que ja va estrenar-se a la Copa del Món deSoldeu. L'esquiador ha explicat que "allà el resultat no va ser el desitjat, però sabem què he d'afinar, i ara estic centrat al cent per cent en la Copa d'Europa del 2 i 3 de desembre".Per la seva banda, Àxel Esteve ha assegurat que "arribo preparat a aquesta nova temporada, amb ganes i motivat, i l'objectiu és fer un Top-30 a la Copa d'Europa". Per últim,CandeMoreno, que es troba entrenant al Canadà, ha destacat que "estic entrenant millor després dels problemes de la temporada passada, i faré els entrenaments de la Copa del Món aLakeLouis, i cursesNor-Amsabans d'estrenar-me a la Copa d'Europa a ValdiFassa(Itàlia)".

tracking