Derrota mínima de la selecció a Albània (1-0)

Els tricolors han caigut amb un gol de penal dubtós

Taulant Seferi en un moment del partitFEDERACIÓ ALBANESA DE FUTBOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció ha perdut 1-0 a Albània a l'últim duel delPremundialper culpa d'un penal rigorós que l'àrbitre ha assenyalat a JoanCervós. Tot i la derrota, els tricolors tanquen la fase amb el rècord de punts (sis) després de les dues victòries contra San Marino.

El duel ha arrencat amb instants de tempteig, però l'ocasió més clara ha estat pels tricolors gràcies a un xut llunyà de Cristian Martínez queStrakoshaha enviat acorner. Els locals han respost amb arribades d'UzuniiÇekiçi, però tampoc han trobat porteria.Lloveraha tornat a tenir el gol per Andorra amb una rematada de cap a la sortida d'una falta, però el porter ha pogut atrapar sense problemes, i tot i les arribades dels albanesos al tram final, l'ocasió més clara ha tornat a ser tricolor amb una jugada individual queStrakoshaha evitat just abans del descans.

A la represa, Cristian Martínez ha estat el primeraavisar amb un tir llunyà, però els albanesos s'han anat acostant amb perill a la porteria deJoséGomes, però sense mostrar-se encertats. Albània ha avisat ambUzunien una acció que ChristianGarcíaha tret amb el pit, i a la jugada següent, l'àrbitre ha xiulat un penal rigorós de JoanCervósqueÇekiçiha convertit en l'1-0. Els tricolors han buscat l'empat, però el marcador no s'ha tornat a moure i el duel ha acabat amb derrota. La selecció posa així el punt i final al Premundial, i no tornarà fins l'any vinent. Al juny disputarà la Nations League, i la voluntat és disputar també algun partit amistós durant l'aturada internacional del març.

tracking