L'FC Andorra venç contra el Reial Betis B (2-0)

L’FC Andorra s’imposa al filial del Betis i suma la segona victòria consecutiva

Sergio Molina celebrant el primer gol dels tricolors.Fernando Galindo

L’FC Andorra va sumar la segona victòria consecutiva després d’imposar-se per 2 a 0 al filial del Betis amb gols de Sergio Molina i Marc Fernández, i segueix apropant-se a les posicions capdavanteres de la taula.

Sarabia va sacsejar el sistema sortint amb un 3-5-2 similar al del duel al camp del Vila-real B, i l’aposta va sortir-li bé d’inici, ja que quan tot just s’arribava al tercer minut de joc els tricolors ja manaven al marcador gràcies al gol de Sergio Molina. El migcampista no va desaprofitar el regal que va servir-li Marc Aguado després de recuperar una pilota a la sortida defensiva visitant i va inaugurar el marcador a l’Estadi Nacional. El Betis B no reaccionava i era l’FC Andorrra qui seguia apropant-se al gol, com amb un parell d’opcions no gaire clares de Manu Nieto, i una altra de Marc Fernàndez. Precisament Nieto va tenir una de les més clares amb un xut des de gairebé el mig del camp després d’una recuperació, però la pilota va sortir fregant el travesser, i el duel va arribar al descans amb el triomf mínim per als locals.

A la represa, el partit va seguir un guió força similar, i és que Marc Fernández va situar el segon per als tricolors quan tot just s’havien disputat sis minuts. Molina va rebre una passada en profunditat, i en aquest cas va fer d’assistent per posar-li una pilota enrere a l’atacant català perquè fes el 2 a 0 amb una bona finalització. El Betis B va obrir-se i això va provocar que tingués més espais al darrere, i precisament ho va intentar aprofitar l’Andorra amb sortides ràpides, tot i que sense èxit.

Els visitants van moure la banqueta per intentar sacsejar l’equip, però seguien sent els locals els que ho intentaven. De fet, l’àrbitre va anul·lar dos gols als tricolors per dos fores de joc de Marc Fernández. El Betis va estirar-se cercant el gol, però quan arribava a porta apareixia Nico Ratti per desactivar qualsevol tipus de perill verd-i-blanc. Els tricolors van tenir encara un parell d’opcions més amb Bover i Carlos Martínez, però el marcador no es va tornar a moure i els tres punts van quedar-se, de nou, a l’Estadi Nacional.

Els tricolors repetiran la setmana que ve contra un conjunt sevillà, en aquest cas visitant el Sevilla Atlètic, cuer de la lliga.