L'FC Andorra cau per 2-0 contra el Vila-real B

Un FC Andorra espès perd al camp del líder i segueix sense guanyar lluny del Nacional

Marc Aguado lluita una pilota al Miniestadi del Vila-real B.VCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va sumar una nova derrota després de caure 2-0 al camp del Vila-real B. Els tricolors van mostrar-se força espessos i tampoc van tenir gaire sort amb l’actuació arbitral, ja que el col·legiat va anular-los un gol just després de l’1-0 per una suposada falta, i també va deixar els tricolors amb deu per l’expulsió de Vergés amb doble groga.

El duel va arrencar amb el guió previst amb els tricolors movent la pilota i dominant la possessió, però sense acabar de trobar verticalitat per fer mal. Els groguets, en canvi, amb molta versalitat, també es sentien còmodes deixant jugar l’FC Andorra, i també quan els tocava prendre responsabilitats ofensives. La primera arribada va ser per als locals, amb una passada a l’espai per a Jackson, que va enviar la rematada al pal davant la sortida de Ratti. Tot seguit, Lozano va servir una falta lateral que el porter va poder treure sense problemes. L’FC Andorra va fer un pas endavant i va respondre amb una rematada d’Altimira que va sortir fregant el travesser.

El duel vivia minuts de tempteig, però una errada dels tricolors en la sortida va estar a punt de costar-los l’1-0, tot i que la rematada dels groguets no va acabar trobant porteria. D’errada a errada, Carlos Martínez va estar a punt de fer el primer per als tricolors després de robar una pilota al Vila-real B, però la vaselina que va intentar va sortir fora per poc. L’FC Andorra va intentar fer mal amb un parell d’accions a pilota aturada, i els castellonencs van respondre amb dues clares ocasions que va poder treure Ratti, però el duel va arribar sense gols al descans.

A la represa, els tricolors van seguir amb un domini estèril de la pilota, i el Vila-real B va aprofitar una passada a l’espai a Arana per batre Ratti després de superar un Riera força tou en defensa i fer l’1-0. Gairebé a la jugada següent els tricolors van tenir l’empat a la sortida d’un córner, però l’arbitre va assenyalar una falta, aparentment inexistent.

Amb l’1-0 els tricolors van bolcar-se en l’atac a la recerca de l’empat, però el que va arribar va ser el 2-0 just després de l’expulsió de Vergés. Collado va fer una gran jugada per l’esquerra, i va centrar cap al punt de penal, però la pilota va tocar en Vilanova i va entrar en pròpia porteria, esmicolant les opcions de puntuar dels tricolors.

L’FC Andorra rebrà diumenge vinent l’UE Cornellà a l’Estadi Nacional.

tracking