Joan Verdú estrena la temporada a Sölden amb la cursa de gegant

Joan Verdú.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú arrenca avui la temporada amb la primera cursa, i ho fa per la porta gran, amb la Copa del Món de gegant que es disputa a l’estació austríaca de Sölden, on precisament ahir va fer cinc anys que va debutar en una cita del circuit mundial. L’esquiador de la FAE arrencarà amb un dorsal força alt, el 63 de 71 participants, i això, sobre el paper, complicarà les seves opcions de passar a la segona mànega.

La primera de les baixades està prevista a partir de les 10.00 hores, mentre que la segona es disputarà des de les 13.30 hores amb els 30 millors de la primera.

L’esquiador va arribar divendres a Sölden, i abans d’aquesta primera cita de la temporada va manifestar que “tota la preparació ha sigut molt bona, tant físicament com tot el treball fet a pistes en les diferents glaceres en què ens hem entrenat”, i va afegir que “ha anat molt bé i per això hem considerat que era una bona oportunitat començar la temporada en aquesta carrera”. Per últim, va explicar que aquesta prova “no estava prevista dins del calendari principal que teníem, però creiem que arribem preparats i que serà un bon inici per preparar tota la temporada”, i va cloure que “estic molt motivat, il·lusionat i amb moltes ganes de començar”.

tracking