El VPC femení no pot contra el Barça i disputarà la Primera Catalana

L'equip femení del VPC en un duel anterior.VPC

L’equip femení del VPC Andorra va quedar-se sense opcions de disputar la Divisió d’Honor Catalana després de caure a l’última jornada de la fase prèvia contra l’FC Barcelona per un contundent 0-77, i passarà a jugar la Primera Catalana.

El conjunt català, sens dubte un dels més forts de la categoria especialment a nivell ofensiu, no va donar cap tipus d’opció a les noies de Dani Raya, que comptava amb nou jugadores lesionades, i es va acabar enduent la victòria a l’Estadi Nacional.

El conjunt blaugrana va arrencar imposant el seu ritme des de l’inici, i fent gala de la qualitat de les seves jugadores ja vencia 0-14 als 13 minuts després d’anotar dos assajos. El VPC intentava reaccionar, però les locals eren les qui seguien manant en el marcador i van aconseguir arribar al descans amb el 0-35 a l’electrònic. A la represa, les catalanes van se-guir manant i augmentant la diferència fins al 0-63 quan s’havien jugat 34 minuts, i encara van poder anotar dos assajos més amb transformació posterior per acabar tancant el partit amb el marcador final de 0-77.

Amb la derrota, les tricolors passaran a disputar la Primera Catalana.