Derrota malgrat Hannah (75-76)

El MoraBanc Andorra cau contra el València Basket en un final ajustat després d’anar bona part del duel a remolc

La decepció dels jugadors del MoraBanc després de la derrota.Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra va caure 75-76 contra el València Basket en un duel amb un final d’infart en què l’estratosfèrica actuació de Clevin Hannah (33 punts, 26 a la segona meitat) no va ser suficient per endur-se el triomf, i els tricolors van sumar la cinquena derrota.

El duel va arrencar boig, amb molta velocitat i algunes imprecisions, especialment per part dels tricolors. Els visitants, conscients que havien de posar una marxa més per les baixes, van sortir a totes i el MoraBanc no va saber evitar que juguessin còmodes, una de les claus que havia explicat Ibon Navarro. Un triple de Jasiel Rivero a l’equador del primer període situava el 9-20 per als valencians i obligava el tècnic a aturar el duel a la recerca de la reacció, però els del Principat només van poder retallar la diferència en tres punts al final del quart (17-24). Un 7-0 de sortida va empatar a 24 el duel, i va entrar-se en un intercanvi de cops amb tres esmaixades espectaculars de Miller-McIntyre, però els locals van tornar a agafar una petita renda de cinc punts (28-33) que seria de tres al descans (36-39).

A la represa es va repetir el

guió amb un 0-6 de sortida per als valencians que va fer que Ibon Navarro aturés el partit, i va servir perquè els seus jugadors responguessin amb un 11-0 que posava els tricolors per primer cop davant en tot el partit (47-45) gràcies a un espectacular Clevin Hannah, que s’anava escalfant a mesura que avançava el partit. Els valencians, tot i arribar en quadre, no es deixaven anar ni molt menys, i el duel arribava empatat als deu minuts finals (55-55).

En el duel de parcials, els locals tornaven a fer-ne un de 0-11 a l’inici de l’últim quart que complicava el matx al MoraBanc, però Hannah no volia perdre el partit i ho va intentar evitar amb 13 punts a l’últim quart. Al final, però, una gran jugada de Dimitrijevic va sortir cara als visitants, i l’últim atac del MoraBanc va sortir creu, i els tricolors van acabar perdent.

Això no s’atura, i sense gairebé temps per refer-se, els tricolors reben dimecres el Trento italià al Poliesportiu (20.00 hores) per buscar la primera victòria del curs a la competició europea.

DOBLE TRIOMF DEL MORABANC DE CAPACITATS ESPECIALS

El MoraBanc Andorra Escaldes-Engordany, l’equip de capacitats especials del club, va tornar ahir a la competició després d’un any i mig sense poder fer-ho per culpa de la pandèmia, i va sumar ahir una doble victòria a Sant Feliu de Llobregat en el marc de la primera jornada de la Lliga FEDIC que es va disputar al Pavelló Joan Carles Navarro. Els tricolors van arrencar la jornada amb una gran victòria per 12-8 davant del Sedis Bàsquet Airam de la Seu d’Urgell per 12-8. Al segon dels duels, el MoraBanc Escaldes-Engordany va imposar-se al CB Santfeliuenc per 35-8.

Clevin Hannah celebra una cistella ahir al Poliesportiu.