Curses de muntanya

Bolet i De Diego vencen a la Vertical Vallnord CPA

El recorregut tenia 3,5 quilòmetres i 1.020 metres de desnivell

Podi absolut masculí.FAM

Jordi Bolet i Fàtima de Diego van imposar-se ahir a la Vertical Kilometer Vallnord CPA, última cursa puntuable per la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021 de curses de muntanya. Amb les classificacions generals ja decidides en favor d’Òscar Casal i Roser Español, una cinquantena de corredors van donar-se cita a la cota 1.500 de l’estació d’Arinsal per afrontar un recorregut de 3,5 quilòmetres amb 1.020 metres de desnivell positiu fins a l’Alt de la Capa (2.570 metres).

A la categoria masculina, la victòria va ser per Jordi Bolet (38’51”), que va superar el corredor de la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme), Arnau Soldevila en 44 segons, i l’esquiador de muntanya de la federació Sergi Casabella en més d’un minut. Pel que fa a les dones, Fàtima de Diego va imposar-se amb un registre de 48’36” amb dos minuts de marge respecte a Ariadna Fenes, i gairebé quatre sobre Sílvia Puigarnau.

A la resta de categories, Joan Lluch va endur-se el triomf en sub-12, Clàudia Llesuy i Thomas Pereiro van fer-ho en sub- 14, Alexandra Pereiro i Adrià Isal van guanyar en sub-16, i Lea Ancion i Marc Casanovas van ser els més ràpids entre els participants de la categoria sub-18.

Pel que fa a la classificació general, que ja estava decidida abans d’aquesta última prova, els vencedors de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021 de curses de muntanya són Òscar Casal, seguit pel seu germà Marc i per Carles Fernández, i Roser Español, que va superar Ariadna Fenes i Eva Puigdemasa.