Prova de foc per guanyar a fora

L’FC Andorra visita el líder, el Vila-real B, cercant el primer triomf lluny del Nacional

Els quatre jugadors tricolors amb passat al filial groguet.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta nit el Miniestadi del Vila-real B (21.00 hores) amb un objectiu tan clar com complicat, sumar la primera victòria a domicili en aquesta Primera RFEF. Fins ara, els tricolors han sumat dos empats i dues derrotes en quatre partits, i el millor equip de la categoria (és líder amb sis punts més que el segon, i encara no ha perdut) examinarà les opcions que els homes d’Eder Sarabia sumin la primera victòria lluny del país.

El duel ve marcat també pels retrobaments a un i altre costat, i aquí sobresurt un nom propi per damunt de la resta, el d’Iker Álvarez de Eulate. Després de jugar a San Marino amb la selecció, el cap de setmana passat va patir un ensurt en un cop de cap contra un rival al camp del Betis B que va fer que hagués de passar la nit ingressat a l’hospital. Tot i que no està confirmat, la presència de l’internacional aquesta nit està pràcticament descartada. També milita a les files del filial groguet Iker Goujon, jugador de l’FC Andorra fins a la temporada passada. L’entitat tricolor també compta amb els exjugadors del Vila-real B Carlos Martínez, Roger Riera, Diego González i Josele Martínez.

Sobre el duel d’aquesta nit, el tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, va manifestar que “hem fet molt bons partits a fora, quasi tots contra equips de la zona alta, i en la majoria hem merescut més del que hem obtingut”. I va afegir que “una victòria a domicili sí que és veritat que seria la confirmació del que ja sabem que estem fent bé”. A més, l’entrenador va referir-se a les sensacions que mostra l’equip al partit, i va destacar que “som dels equips que menys ens xuten a porteria i de llarg el que més possessió té”, i va cloure que “de totes les coses que podem controlar, estic content amb el que fem i si seguim per aquest camí acabarem trobant el premi”. Per últim, Sarabia va lloar el paper del filial groguet i va assegurar que “viuen un moment de gran inspiració perquè tenen futbolistes de molt talent”, i va afegir que “saben controlar molt bé totes les fases d’un partit i de vegades no semblen un filial, quan toca són un equip sobri, que sap patir i defensar”.

De la seva banda, el tècnic del Vila-real B, Miguel Álvarez, va declarar que “espero un partit de patir moltíssim, com sempre contra l’FC Andorra. Tenen futbolistes de molta experiència i de molt de nivell tècnic”, i va cloure que “són capaços de treure’ns la pilota i hem de ser capaços de gaudir del treball defensiu. Qui vulgui guanyar-nos haurà de treballar molt”.

tracking