Balloon World Cup

Ramon Cierco representarà Andorra al Mundial de Globus de Piqué i Ibai

L'esdeveniment se celebrarà aquest dijous a Port Aventura

Presentació de Ramon Cierco al Twitter de la Balloon World CupBaloon World Cup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove andorrà Ramon Cierco serà el representant del Principat en el Mundial de Globus organitzat pel propietari de l'FC Andorra, Gerard Piqué, i l'streamer Ibai Llanos, segons ha anunciat en un vídeo al Twitter de l'organització de la prova. Cierco explica en la gravació que participarà en la competició i que compta amb Pau Nicolás com a entrenador "que ha estudiat la tècnica dels rivals" i pronostica que potser hi ha una final Andorra-Mongòlia.

L'esdeveniment, sota el nom de Ballon World Cup, se celebrarà aquest dijous a les instal·lacions de Port Aventura amb la representació de 32 països d'arreu del món. Cierco iniciarà la competició contra el representant de França.

El Balloon World Cup és una competició on cada jugador ha d'aconseguir que el globus toqui al terra abans que el seu contrincant aconsegueixi evitar-ho superant els obstacles situats en el terreny de joc com mobiliari o ventiladors. Els partits són d'un contra un i el globus sempre s'ha de colpejar cap amunt. El millor a tres punts s'emporta el duel, i la final serà al millor a cinc.

L'àrbitre principal de la competició serà Rafa Guerrero i comptarà amb assistent de VAR dirigit per Nacho Tellado.

tracking