La sub 21 cau per la mínima contra Anglaterra (0-1)

La diana d'Smith Rowe al minut 67 ha decidit el partit

Una jugada del partit d'aquesta nitFernando Galindo

La selecció sub 21 ha caigut 0-1 davant d’Anglaterra a l’Estadi Nacional en el duel corresponent al Preeuropeu de la categoria amb una diana d’Smith Rowe al minut 67 que ha acabat decantant el partit i que ha arribat amb polèmica, ja que en el córner anterior, els tricolors han protestat que l’àrbitre ha impedit la rematada d’Izan per estar mal col·locat.

El duel ha seguit el guió previst amb els anglesos dominant i tenint les ocasions més clares davant d’uns tricolors que buscaven sorprendre, sense èxit, a la contra o amb passades llargues. Els visitants han avisat ben ràpid amb un tir de Cole Palmer que ha atrapat Ion Rodríguez, igual que ha fet poc després amb un altre xut llunyà, en aquest cas de Thomas Doyle. El porter tricolor ha estat el jugador més destacat de la sub 21, i és que també ha evitat una clara opció de Harwood-Bellis a la sortida d’un córner, així com un tir de Garner, en una primera meitat que ha acabat sense gols.

A la represa, Anglaterra ha tingut un parell d’ocasions més, però el partit ha canviat amb la segona groga a Brewster per un cop de colze al minut 56 que ha deixat els visitants amb un home menys. Els britànics han seguit dominant fins que al minut 67 ha arribat una jugada polèmica, amb un córner favorable a Andorra, on l’àrbitre estava al mig i ha molestat a Izan que anava a rematar, però Anglaterra ha agafat la pilota i una contra de manual ha acabat amb Smith Rowe davant de Ion, que no ha desaprofitat l’u contra u i ha fet el 0-1.

Amb l’avantatge, els anglesos han contemporitzat més, i han mogut la pilota sense arriscar per evitar algun ensurt a la contra. Els tricolors, mentrestant, anaven notant el desgast físic i, tot i la voluntat mostrada, només han tingut una ocasió aïllada al final amb una internada de Joan Bellido per l’esquerra que no ha trobat rematador.