El MoraBanc suma una nova derrota (81-70)

Han caigut a Burgos en un nou duel per oblidar i en què han maquillat el resultat al final

El MoraBanc suma una nova derrota (81-70)ACB PHOTO / BORJA B. HOJAS

El MoraBanc Andorra ha caigut 81-70 a Burgos i ha sumat la quarta derrota en quatre partits oficials. El duel ja ha arrencat amb mal peu, i és que una averia al marcador ha endarrerit 35 minuts l’inici del matx, i els tricolors han entrat freds i un 12-0 de parcial ja els ha fet anar a remolc des de bon inici en un duel en què al descans ja perdien per 23 punts.

A la represa la diferència ha arribat a augmentar fins als 30 punts, i tot i que els tricolors han maquillat el resultat a l’últim període amb un parcial de 2-20, el San Pablo Burgos no ha deixat escapar el triomf i ha infligit la quarta derrota al MoraBanc.

Els tricolors rebran diumenge al migdia (12.30 h) la visita del Gran Canària al Poliesportiu.