L'FC Andorra torna de Múrcia amb un nou empat (1-1)

Manu Nieto ha igualat pels tricolors el gol inicial de l'UCAM

L'FC Andorra torna de Múrcia amb un nou empat (1-1)UCAM Múrcia

L'FC Andorra ha sumat el tercer empat de la temporada en cinc partits després d'igualar 1-1 al camp de l'UCAM Múrcia. El conjunt local s'ha avançat amb una diana de Josete, però els tricolors han reaccionat dos minuts després amb un golàs de Manu Nieto. A més, l'àrbitre no ha xiulat un penal per mans dels murcians al minut 93.

Els tricolors han arrencat millor, dominant la pilota però sense ocasions clares fins que als 20 minuts Adri Vilanova ha tingut el primer rematant una centrada de Vergés, però Biel Ribas ha evitat el gol. L'UCAM ha tingut també alguna arribada com un tir llunyà de Liberto, tot i que el marcador no s'ha mogut i s'ha arribat amb empat sense gols al marcador.

A la represa, una errada del porter Josele en la sortida ha estat a punt de suposar l'1-0 al primer minut, però Manu Garrido ha xutat massa desviat. Els locals s'havíen fet amb el domini del partit, i han acabat fent el primer al minut 56' gràcies a una rematada de cap de Josete. L'FC Andorra, però, no ha trigat a reaccionar i només dos minuts després ha pogut empatar amb un gran gol de Manu Nieto, que escorat des de l'esquerra ha superat a Biel Ribas.

El duel s'ha tornat a igualar amb alternatives per tots dos equips, però ha estat l'FC Andorra qui ha acabat collant. De fet, els tricolors s'haguessin pogut endur el duel des del punt de penal, però l'àrbitre Sáez Vital no ha vist una mà clara de la defensa murciana al minut 93 i el matx ha acabat en empat.