El Madrid no dona opció al MoraBanc (58-86)

Els tricolors no han pogut celebrar amb triomf el retorn del públic al Poliesportiu

El Madrid no dona opció al MoraBancFernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha perdut 58-86 contra el Reial Madrid en el que ha suposat el retorn del públic (més enllà de la prova pilot contra el Guipúscoa a l’últim partit del curs passat) a un Poliesportiu que ha viscut un gran ambient tot i la derrota, i que ha pogut tornar a connectar-se amb el seu equip molts mesos després.

Els tricolors han arrencat força malament (0-10), i una reacció des del triple ha arribat a situar el MoraBanc a dos punts (14-16), tot i que un nou parcial dels blancs ha fet que tanquessin el primer quart set amunt (14-21). El homes d’Ibon Navarro s’han mostrat nerviosos i imprecisos al segon quart, i tot i que Moussa Diagne ha intentat liderar la reacció, els blancs han acabat imposant la seva qualitat per marxar 30-38 al descans.

A la represa, el MoraBanc ho ha intentat però ha vist com el Madrid imposava la seva qualitat liderat per Hanga i Tavares per acabar aconseguint la victòria per 58-86

Els tricolors viatgen demà mateix cap a Fuenlabrada per enfrontar-se diumenge a la tarda al conjunt madrileny.