El FC Andorra deixa escapar el triomf (2-2)

Els tricolors s’han avançat dues vegades, però l’Atlètic Balears ha empatat al minut 85

Empat del FC Andorra i l'Atlètic Balears.FC Andorra

L'FC Andorra ha empatat 2-2 contra l'Atlètic Balears en un duel en quès'ha avançat en dues ocasions amb dianes de Carlos Martínez iZourdine, però el gol de Vinicius Tanque al minut 84 ha evitat que elstres punts es quedessin a l'Estadi Nacional.

El duel ha arrencat amb igualtat, però han estat els tricolors elsprimers que ho han intentat amb una rematada de cap d'Hevel i un tirllunyà de Marc Fernández, però en tots dos casos, la pilota ha marxatalta. El Balears intentava millorar i avançar línies, però només hapogut apropar-se amb jugades a pilota aturada que no han provocatperill per la porteria tricolor. Poc després, Hevel ha posat unapassada a l'espai per Carlos Martínez, però el davanter mataroní no haarribat per ben poc i el duel ha tancat la primera meitat sense gols.Sí que ha arribat el gol poc després, quan Carlos Martínez ha superatamb un tir ajustat a René després d'una jugada col·lectiva d'Hevel iMartí Vilà.

A la represa ha seguit amb la pilota l'FC Andorra, però el que haarribat ha estat l'empat, quan Dioni ha aprofitat una passada al'espai de José Fran per empatar el partit davant de la sortida deJosele. Els tricolors han passat moments de desconcert, però s'hanpogut tornar a avançar al minut 70 amb una rematada de Zourdine a lasortida d'un córner servit per Marc Fernández. Vinicius Tanque haestat a punt d'empatar poc després amb un cop de cap, però ha sortitdesviat en una primera instància. A la segona, però, el davanter no hafallat i ha acabat fent de cap el 2-2 que acabaria sent definitiu.