El MoraBanc perd a la pròrroga contra el Betis (102-98)

Els tricolors han remuntat després de perdre de 15, però han acabat caient al temps extra

MoraBanc BetisACB PHOTO / F. SANTIAGO

El MoraBanc Andorra ha sumat la primera derrota de la temporada a la Lliga ACB després de caure 102-98 al camp del Betis en un duel amb alternatives i en què els tricolors han arribat a perdre per 15 punts al tercer quart, però on han pogut reaccionar fins a forçar la pròrroga.

Els tricolors han arrencat bé, però ben d'hora el Betis ha començat a dur el ritme del partit i posant-se per davant al marcador manant 46-38 al descans. A la represa s'han vist els pitjors moments dels del Principat, que s'han arribat a veure 15 punts per sota, però una bona reacció al tram final del tercer quart liderada per Codi Miller-McIntyre ha deixat el MoraBanc a només un punt dels sevillans (65-64). A l'últim període, els tricolors han mantingut la reacció, però han vist com es complicava el partit per algunes errades puntuals, tot i que un salvador Clevin Hannah ha enviat el duel a la pròrroga amb un triple des de gairebé la meitat de la pista.

Al temps extra, la igualtat ha continuat sent màxima, però el conjunt local s'ha mostrat més fi en els moments claus, especialment des del triple, per acabar infringint al MoraBanc Andorral a primera desfeta del curs a la Lliga Endesa.

Amine Noua i Clevin Hannah, amb 19 punts, han estat els màxims anotadors del MoraBanc, mentre que Babatunde Olumuyiwa ha sigut el jugador més valorat amb 21 crèdits gràcies als 13 punts i 7 rebots que ha aconseguit.

Els tricolors descansaran demà abans d'afrontar una setmana amb dos partits d'ACB, ja que divendres el Reial Madrid visitarà el Poliesportiu, i diumenge el MoraBanc s'enfrontarà al Fuenlabrada a domicili.