El MoraBanc torna de pretemporada al Pas de la Casa

El comú d'Encamp renova el conveni amb l'equip de bàsquet

Estada del MoraBanc Andorra al Pas de la CasaComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Morabanc Andorra ha escollit de nou les instal·lacions esportives del Pas de la Casa per realitzar part de la pretemporada d'aquest 2021. Des d’avui i fins dijous, els jugadors del MoraBanc, allotjats al Pas de la Casa, utilitzaran les instal·lacions del Centre Esportiu on aquest dimarts han estat rebuts per part de Xavier Fernàndez, Conseller de Joventut i Esports d’Encamp, queha explicat que es preveu en les properes setmanes la signatura d'un conveni de col·laboració que és de molta ajuda per "promocionar la parròquia fora d'Andorra" per atraure estades amateurs i professionals.

D'altra banda, Gorka Aixàs, president del MoraBanc Andorra, ha agraït al comú d’Encamp el tracte rebut i la confiança, i que una vegada més hagin pogut realitzar la pretemporada al Pas de la Casa, "aquí ens sentim com a casa". El president ha remarcat que "tenim un país amb unes condicions envejables per poder treballar en alçada i el Pas de la Casa és top per això" i ha afegit que "esperem que sigui una col·laboració per moltes més temporades".El Club ha fet entrega d’una samarreta signada per tots els jugadors al Comú d'Encamp just abans de començar l'entrenament.

Conjuntament amb el MoraBanc i el FC Barcelona, s'organitza el tercer Trofeu d’Encamp, un partit amistós que enfrontarà els dos equips, dijous al Complex Esportiu, i la recaptació anirà destinada al banc d'aliments de Caritas. Es podrà veure el partit en directe per Esport 3 i Barça TV a partir de les 19 hores.

tracking