El MoraBanc Andorra s'estrena amb derrota (71-84)

Els tricolors, sense Nakic ni Morgan, cauen davant el Joventut en el primer assaig de pretemporada

Olumuyiwa punteja una acció ofensiva del Joventut, sota la mirada de Sergi García i Drew Crawford, ahir.JOVENTUT DE BADALONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els partits de pretemporada són això, assajos preparatoris per compactar un equip i les cares noves, per agafar automatismes i per, en definitiva, gaudir d’entrenaments de qualitat. No és cap excusa, és una veritat irrefutable tan gran com que els amistosos també es juguen per guanyar-los. No va ser el cas del MoraBanc Andorra, que va anar a remolc des del principi i va claudicar davant el Joventut de Badalona a la quarta edició del Trofeu Escaldes-Engordany (71-84), que es va disputar al pavelló del Prat Gran. Va ser un dels nouvinguts, Codi Miller-McIntyre, el braç armat dels tricolors amb 17 punts, quatre assistències i 18 crèdits de valoració, en un assaig sense Mario Nakic ni Conor Morgan, que arrosseguen molèsties.

Tot i que el trofeu es desplaça a Badalona, el d’ahir també va ser el partit del retorn de Moussa Diagne. El pivot senegalès va disputar 15 minuts, es va poder tornar a sentir jugador, va tornar a suar i, tot i mostrar-se precipitat, va recuperar unes sensacions que, malauradament, se li havien entelat. Nacho Llovet, amb 11 punts; Drew Crawford, amb nou, i Amine Noua, amb vuit i 13 de valoració, van ser les altres peces destacades del MoraBanc Andorra. La Penya va definir el partit a cops de triple. Sense Pau Ribas, Brodzianski, Birgander ni Ante Tomic, que acaba de ser operat, va treure brillantor l’equip verd-i-negre del tir exterior amb 16 dianes des de la línia de 6.75, amb Pep Busquets i Ferran Bassas amb quatre cadascun, com a botxins dels tricolors. Va repuntar al segon i darrer quart el MoraBanc Andorra, en què van anotar-se ambdós parcials de manera ajustada, però els dubtes i les errades, càrregues lògiques quan tot just comences la pretemporada i jugues el primer partit, van acabar per penalitzar els d’Ibon Navarro. “Era difícil fer-ho molt millor. Portem quatre dies de treball i hem fet errades intentant fer coses que no volíem fer”, va explicar l’entrenador tricolor. Per a l’entrenador vitorià, “no es pot analitzar profundament moltes coses ni treure gaires conclusions perquè no havíem entrenat pràcticament gens. Ara teníem dies per millorar”.

tracking