Roglic guanya la contrarellotge i és el primer líder de la general

El ciclista eslovè Primoz Roglic va endur-se la primera etapa de la Vuelta a Espanya, una contrarellotge de 7 quilòmetres amb sortida i arribada a Burgos i és el primer líder de la classificació general de la ronda espanyola. El corredor eslovè va superar en tan sols sis segons Alex Aranburu i en vuit a Jan Tratinik. El millor dels residents va ser l’australià Michael Matthews, novè a 14 segons del triomf.

Pel que fa als favorits per aconseguir el triomf final, tres residents van acabar entre els 20 primers: Enric Mas va entrar a 18 segons, Adam Yates a 20 i Jack Haig a 21. A més, Richard Carapaz es va deixar 25 segons, Alejandro Valverde 27, i Mikel Landa 39.

Avui es farà la segona etapa, també amb sortida i arribada a Burgos, i no hi haurà cap port puntuable durant el recorregut.