poliesportiu

L'Andorra Multisport Festival torna del 23 de juny al 3 de juliol

Es mantindran les cinc proves, i el triatló d’hivern encara està pendent de data

Conxita Marsol i Jordi Gallardo amb el guanyador de l'Ironman 70.3 Andorra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’una primera edició amb llums i ombres, el gruix de la segona edició de l’Andorra Multisports Festival es realitzarà entre el 23 de juny i el 3 de juliol a diferents parròquies del país, i amb les mateixes disciplines que van fer-se a l’estrena de l’esdeveniment aquest any. A aquestes proves d’estiu s’hi ha d’afegir també el triatló d’hivern que es farà a Naturland, tot i que en aquest cas encara no estan les dates establertes.

Com ja havia passat enguany, la primera de les proves en entrar en escena serà l’Andorra 21 Ports, la cursa de bicicleta de carretera amb tres etapes, que es realitzarà entre el 23 i el 25 de juny. Tot seguit serà el torn de la Trail 100 Andorra-Pyrénées, que tindrà Ordino com a epicentre de la disciplina de curses de muntanya amb un total de quatre distàncies (125, 55, 25 i 7,5 quilòmetres) que se celebraran entre el 24 i el 26 de juny.

Després d’uns dies de descans, la segona setmana d’esdeveniments de l’Andorra Multisport Festival arrencarà amb l’Andorra MTB Classic-Pyrénées, la cursa per equips de bicicleta de muntanya amb quatre etapes i sortida i arribada a La Massana que es farà del 29 de juny al 2 de juliol. Per últim, arribarà el plat fort, l’Ironman 70.3 Andorra (la prova que va tenir més inscrits en l’última edició) que es farà el dia 3 de juliol per tancar la segona edició de l’Andorra Multisports Festival amb l’arribada al Parc Central de la capital.

L’objectiu per a aquesta segona edició, segons van comentar els responsables, serà superar els 2.000 inscrits que va haver-hi als esdeveniments d’aquest estiu.

tracking