Experiència i galons a la línia exterior

Drew Crawford i Codi Miller-McIntyre arriben al MoraBanc cridats a ser jugadors importants

Miller-McIntyre i Crawford durant la presentació.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va presentar ahir dues de les apostes principals per al nou projecte que està a punt d’arrencar, els americans Codi Miller-McIntyre i Drew Crawford, que arriben a l’equip com a jugadors importants que hauran d’assumir galons molts moments al llarg del curs.

Sobre aquestes dues arribades, el director general del club, Francesc Solana, va manifestar que “crec que ens han d’aportar experiència i un salt de qualitat a l’equip perquè són dos jugadors que venen per ser molt importants, amb una motxilla d’experiència en competicions europees molt important”, i va afegir que “ens ha encantat que acceptessin venir al nostre projecte”. Per últim, el responsable esportiu va cloure que “crec que ens donaran alegries, faran gaudir l’afició i esperem el seu millor nivell, perquè això voldrà dir que l’equip tindrà el millor nivell”.

Tots dos jugadors van mostrar-se conscients durant la presentació que venen per ser jugadors importants a la plantilla d’Ibon Navarro, i en aquest aspecte Codi Miller-McIntyre va declarar que “no tenim experiència a l’ACB però hem jugat contra molts equips de la lliga, també ho hem fet a diferents equips, cultures i lligues, i em sento preparat per aprendre ràpid i assumir aquest repte”. En la mateixa línia, Drew Crawford va expressar que “hem jugat a molts llocs i de moltes maneres diferents, jo sempre estic obert a aprendre, però crec que estic preparat per jugar a la Lliga Endesa”, a més d’afegir que “segur que és un pas endavant jugar aquí perquè tothom la considera la millor lliga d’Europa i és un repte molt excitant”.

Sobre el que poden aportar a l’equip, Crawford va destacar que “hem d’afegir la nostra qualitat a l’equip i intentar que passi al nivell següent respecte a l’any passat”, a més d’afegir que “tenim experiència a diferents lligues en finals igualats, i aquesta experiència ens pot donar tranquil·litat en partits clau que ens poden fer donar un pas més”. Miller-McIntyre, de la seva banda, va assenyalar que “l’any passat la temporada va ser bona, i el que hem de fer és ajudar l’equip a anar el més lluny i intentar classificar-nos”, a més de cloure que “no es tracta de números, sinó d’aportar les nostres qualitats perquè l’equip pugui fer-ho millor”.

tracking