Presentat Amine Noua, el primer reforç del Morabanc Andorra

Solana creu que haver fet un pressupost realista els ha permès ser competitius

Amine Noua va ser presentat ahir.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, va assenyalar ahir durant la presentació d’Amine Noua que la situació de pandèmia ha afavorit la posició del club al mercat, perquè “sempre hem fet un pressupost realista i no vam preveure, per exemple, cap ingrés per entrades al Poliesportiu”. Altres clubs, d’altra banda, van ser més optimistes en aquest aspecte i això va generar-los un forat als comptes, situació que no ha passat amb l’entitat tricolor.

En aquest sentit, Solana va explicar que “els clubs que no hem tingut forats ni deutes hem pogut ser competitius a l’hora de fer propostes dins de la nostra escala”. Aquí s’hi afegeix que els ingressos extra, com ara l’ajuda del CSD espanyol (Consell Superior d’Esports), permeti a entitats com el MoraBanc tenir un plus per arribar a alguns jugadors.

El francès Amine Noua va ser la primera de les noves cares de l’equip a ser presentada i va manifestar que arriba per aportar “polivalència i agressivitat”. L’ala-pivot, que també pot jugar a la posició d’aler, va explicar que “tenia ganes de començar un nou projecte i quan va arribar la proposta del MoraBanc no ho vaig dubtar”, a més d’afegir que “tinc ganes de fer una gran temporada i demostrar que puc ser un jugador important a l’ACB i a l’Eurocup”. Sobre la seva incorporació, Francesc Solana va assenyalar que “ha estat una gran oportunitat de mercat per a nosaltres poder contractar-lo i serà importantíssim en una posició clau per al nostre joc”, a més de cloure que crec que tenia ganes de sortir de la seva zona de confort.

tracking