David Eudal.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció absoluta de bàsquet debutarà aquesta tarda contra Irlanda (20.00 h) a l’Europeu de Petits Estats que es disputa precisament a la capital irlandesa, Dublín. L’equip que dirigeix David Eudal va arribar diumenge a Irlanda i afrontarà una setmana intensa amb quatre partits en cinc dies. A més d’Irlanda, els tricolors s’enfrontaran a San Marino, Malta i Gibraltar en una competició que tindrà format de lligueta tots contra tots.

La selecció tindrà algunes absències importants amb relació a les últimes convocatòries com Roger Lliteras, Cinto Gabriel, Hugo Bartolomé o Èric Peña, i això ha fet donar l’alternativa a joves com Martí Obiols o Sergi Serrato, a més de recuperar noms com Sergi Cervós i Àlex Abella.

El seleccionador, David Eudal, va manifestar que “hi anem amb l’objectiu de fer el millor campionat possible i de fer un bon bàsquet”, i va afegir que “hem fet molt bona feina, els jugadors han treballat molt bé i afrontem un campionat que segur que és molt complicat i amb rivals molt forts”. De la seva banda, Guille Colom va destacar que “tenim baixes molt importants, com Cinto Gabriel, Hugo Bartolomé o Roger Lliteras, que eren molt importants a la selecció, i hauré de donar un plus aquest any”. A més, va agregar que “tenim molta gent jove, però tenen talent i serà una gran oportunitat per a ells”. Per últim, Martí Obiols va assenyalar que “volem fer el millor paper possible”.

tracking