ESTADES ESPORTIVES

L'hoquei blaugrana arrenca a Encamp

L’equip va fer ahir els primers entrenaments i va destacar els beneficis de ser a la parròquia

Recepció del comú d'Encamp a l'equip d'hoquei blaugrana.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció d’hoquei patins de l’FC Barcelona va estrenar ahir la seva estada de pretemporada a Encamp amb les primeres sessions d’entrenament tant a nivell físic com en l’àmbit tècnic al centre esportiu de la parròquia. Al migdia es va produir l’habitual rebuda a la casa comuna per part de les autoritats a la plantilla i el cos tècnic blaugrana. El tècnic de l’equip, Edu Castro, i el segon capità, Sergi Panadero, van fer entrega al conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, d’una bola i d’una samarreta signada pels components de l’equip. La d’hoquei patins serà la primera de les seccions blaugrana que realitzaran l’estada de pretemporada al país, i posteriorment vindran els equips d’handbol, futbol sala i bàsquet.

Durant la rebuda al conjunt blaugrana, el conseller d’Esports, Infància i Joventut va remarcar que “aquestes estades d’entrenament són clau per posicionar les nostres instal·lacions i ajudar també a dinamitzar els comerços de la parròquia”, i va afegir que “estem molt contents de renovar el conveni amb l’FC Barcelona perquè Encamp és la casa del Barça i estem encantats de poder col·laborar cada any i ajudar-vos”. El tècnic blaugrana, Edu Castro, va destacar que “estem encantats de venir aquí”, mentre que el segon capità, Sergi Panadero, va manifestar que “ens sentim com a casa i és un plaer ser aquí i poder preparar-nos de la millor manera”.

Sobre els beneficis de realitzar la pretemporada a la parròquia encampadana, Castro va destacar “la temperatura, les instal·lacions i tenir un pavelló amb el camp al costat”, i també el fet de “tenir una setmana per fer dinàmica de grup i amb convivència, que la converteix en una setmana especial per començar la temporada”. En aquest sentit, Panadero va assenyalar que aquesta estada “és clau per unir encara més el grup, i més poder fer-ho aquí en aquestes condicions excepcionals que tenim per poder treballar l’aspecte físic”. L’equip d’hoquei blaugrana serà al país fins divendres vinent.

D’altra banda, el conseller d’Esports, Infància i Joventut va assegurar que “no hi ha novetats” sobre la remodelació de Prada de Moles perquè hi jugui l’FC Andorra en el futur.

tracking