La selecció sub-18 perd i acaba quarta a l'Europeu C (56-61)

L’equip lluita fins al final, però els amfitrions s’acaben enduent el bronze

Els jugadors de la selecció canten l'himne nacional abans del partit.FIBA EUROPA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció masculina sub-18 va caure ahir contra Albània 56-61 al duel per tercer i quart lloc de l’Europeu C de la categoria en un duel marcat per la lesió de Miguel Martí (millor jugador dels tricolors durant tot el torneig) a l’inici del segon quart.

El duel va arrencar amb igualtat a totes dues bandes i amb un avantatge mínim per als albanesos de 13-15 al final del primer quart. A l’inici del segon període, però, va arribar el moment clau amb la lesió de Martí, que va haver d’abandonar el parquet. L’absència va deixar gelat l’equip tricolor, però els jugadors van ser capaços de refer-se i arribar al descans dins del partit (24-27).

A la represa, Albània va obrir forat amb el 36-44, i quan tot semblava sentenciat, Andorra va tenir una gran reacció a l’últim moment i va arribar a situar-se a quatre punts, tot i que va acabar perdent el partit.

D’altra banda, la selecció absoluta de David Eudal ja es troba a Dublín per disputar a partir de demà l’Europeu de Petits Estats. Enguany la competició es disputarà amb format de lligueta única amb les cinc seleccions participants (San Marino, Gibraltar, Malta i Irlanda).

tracking