El MoraBanc Andorra realitza el primer entrenament al Poliesportiu

Primer entrenament del MoraBanc Andorra.BCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va realitzar ahir el primer entrenament de la pretemporada al Poliesportiu d’Andorra. Després de dues jornades de revisions mèdiques i de proves PCR, ahir va ser la primera ocasió en què bona part de la plantilla va saltar al parquet sota les ordres d’Ibon Navarro.

A més de l’absència coneguda de Tyson Pérez, lesionat de llarga durada, tampoc van ser-hi els tres americans de la plantilla, Codi Miller-McIntyre, Drew Crawford i Clevin Hannah, que s’incorporaran a principis de setmana, i que realitzaran el primer entrenament dimecres vinent. Tampoc va entrenar-se ahir Jelínek, que després de disputar els Jocs Olímpics de Tòquio, es troba a República Txeca, tal com obliga el seu país. Sí que van ser-hi alguns dels joves del club, Alexis Bartolomé, que tornarà a jugar cedit a l’Oviedo, Albert Pons, Martí Obiols o Aaron Guzmán.

L’equip té previst entrenar-se també avui i demà, i descansarà durant la jornada de dimarts abans que dimecres s’incorporin la resta de jugadors.

A falta de conèixer la totalitat dels amistosos, el MoraBanc té previst jugar contra la Penya el 21 d’agost, i també es preveu disputar un duel davnt del Barça aprofitant l’estada dels blaugranes al país. La Lliga Endesa arrencarà el 18 de setembre.

tracking