La selecció perd i jugarà les 'semis' contra Kosovo (71-68)

La selecció perd i jugarà les 'semis' contra Kosovo (71-68)FIBA EUROPA

La selecció masculina de bàsquet sub-18 va caure contra Luxemburg per un ajustat 71 a 68 a l’última jornada de la fase de grups de l’Europeu C de la categoria i s’haurà de jugar el pas a la final amb Kosovo.

El matx va arrencar amb màxima igualtat al final del primer quart (22-22), però el 30 a 16 de parcial de Luxemburg al segon període va obrir forat al marcador. A la represa Andorra va anar a remolc però va anar apropant-se fins empatar a 68 a l’últim minut, però una cistella en joc i un tir lliure de Damien Thill van situar el 71 a 68 que va acabar sent definitiu.

Ara, la sub-18 es jugarà demà el pas a la final amb el líder de l’altre grup, Kosovo, que ahir va derrotar Moldàvia amb contundència. L’altra semifinal de l’Europeu C la disputaran Luxemburg i Albània.