L'FC Santa Coloma torna a caure contra l'Hibernian

L'equip escocès ha aconseguit remuntar el gol inicial dels andorrans

Celebració del gol de Guillaume

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Santa Coloma sabia que remuntar el 3-0 de l'anada contra l'Hibernian en l'eliminatòria de la Conference League era gairebé una quimera. Tot i així, el conjunt d'Albert Jorquera ha lluitat i inclús ha aconseguit avançar-se al marcador amb un gol de Guillaume a la segona part per donar ales al somni de capgirar el marcador. No obstant, els britànics han capgirat l'electrònic amb dues dianes de Jamie Murphy i Dan Mackay en tres minuts.

Jorquera sabia que la remuntada era complicada

“Tenim molt clares les opcions que hi ha i no volem fer volar coloms. La remuntada és molt difícil, no només pel resultat de l’anada [3 a 0 a Easter Road], sinó pel rival que tenim [Hibernian]”. Són paraules del tècnic de l’FC Santa Coloma, Albert Jorquera, que va voler aplicar una dosi de realitat a l’eliminatòria i reconèixer que una hipotètica remuntada es fa molt difícil d’imaginar.

Tot i això és evident que el partit s’ha de jugar i aquest és un enfrontament quer motiva qualsevol jugador. “És un partit d’alta competició davant un magnífic rival i no ens ha costat motivar els jugadors”, va afegir Jorquera. A les 18.30 hores, l’equip colomenc, que recupera l’internacional Marc Rebés, rebrà l’Hibernian a l’Estadi Nacional en la tornada de la segona prèvia de la Conference League. “Tenim ganes de jugar el partit, de fer-ho bé i de demostrar que podem estar a un bon nivell”, va comentar Jorquera. A més, l’entrenador gironí va destacar que “canviarem poques coses. Allà va ser clau el component físic i el fet d’acabar amb dos menys perquè va influir molt. Sabem que ens costarà molt aguantar el seu ritme”.

Jugada del gol de Guillaume pel Santa Coloma

tracking