L'FC Andorra cau davant l'Eivissa en el primer amistós de pretemporada

L'equip tricolor ha anat de menys a més però no ha pogut evitar la derrota per 0-1

Una jugada del partit d'aquest matí

L'FC Andorra ha perdut aquest matí davant l'UE Eivissa (0-1) en el primer assaig de pretemporada que els homes d'Eder Sarabia disputaran a Benidorm. L'equipo tricolor ha començat amb dubtes, una incomoditat lògica quan tot just s'estan agafant els automatismes i el rival porta més càrrega a les cames. Al minut 11 Sergio Castel ha fet l'únic gol del partit definint una assistència de Davo i, a més els eivissencs han tingut més opcions durant la primera part. A la represa, l'Andorra ha repuntat i també ha gaudit d'ocasions per empatar tot i que els ha faltat encert. A les files de l'equip tricolor han debutat els vuit fitxatges i l'extrem senegalès Zourdine Thior, que està a prova, ha tingut minuts i ha mostrat bones maneres. Dijous al matí, nou amistós davant el Vila-real B de l'internacional Iker Álvarez i l'ex tricolor Iker Goujón.