motociclisme

Xavi Cardelús sortirà avui cinquè a Motorland

Xavi Cardelús sortirà avui cinquè a MotorlandXAVI CARDELÚS

Xavi Cardelús es va classificar ahir en la cinquena posició a la jornada d’entrenaments classificatoris de la cinquena cita del Moto2 European Championship, a Motorland. Així, el pilot andorrà arrencarà avui des de la segona fila de la graella de sortida a les dues curses que s’han de disputar al traçat aragonès. A la primera sessió Cardelús va marcar la cinquena volta ràpida amb un registre de 1’54.544 que el va deixar a 1,3 segons del millor temps. A la segona, que es va disputar amb la temperatura molt més alta, l’andorrà va ocupar la tercera posició amb un temps de 1’54.853. A la classificació combinada, es va mantenir cinquè perquè la primera de les dues sessions va ser més ràpida que la segona.

Cardelús va destacar que “hem fet un molt bon treball als classificatoris i sortir en cinquena posició es un fet que no em preocupa gaire perquè tant per ritme com per velocitat sé que puc estar lluitant pel podi”.