Grup exigent per al MoraBanc a la nova Eurocup

El MoraBanc Andorra ja coneix els companys de viatge en la nova Eurocup

Grup exigent per al MoraBanc a la nova Eurocup

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El nou format de la Eurocup ha desembocat en un grup dur, exigent i atractiu per al MoraBanc Andorra i fet per als millors paladars del bàsquet continental. L’equip tricolor, enquadrat al grup A, s’enfrontarà amb el Lokomotiv Kuban Krasnodar rus, el Joventut de Badalona, el Partizan de Belgrad serbi, el Lietkabelis Panevezys lituà, el Dolomiti Energi Trento italià, el Boulogne Metropolitans de París, el Turk Telekom Ankara, l’Hamburg Towers alemany i l’Slask Wroclaw polonès. De fet, el MoraBanc començarà la competició el 20 d’octubre fora de casa, a la pista del Lokomotiv Kuban, mentre que el primer partit al Poliesportiu serà el 27 d’octubre contra el Dolomiti Energia Trento italià. Un dels grans al·licients aquest curs serà rebre el 10 de novembre a la bombonera el Partizan de Belgrad, que torna a dirigir el mític Zeljo Obradovic i que vol reverdir els llorers. La primera fase es tancarà el 6 d’abril a la pista de l’Slask Wroclaw polonès.

La lligueta es disputa en format d’anada i tornada durant 18 jornades i els vuit millors de cada grup avançaran a la ronda d’eliminatòries per formar el quadre final. A partir d'aquest moment, les eliminatòries es disputaran a un sol partit fins al final de la competició. El millor classificat en aquesta lliga regular gaudirà de tenir l'avantatge de camp en les eliminatòries fins a la final. “El nivell dels 20 equips és molt alt i en el nostre grup destaquen dos equips que aspiren a guanyar la competició com Partizan de Belgrad i Lokomotiv Kuban Krasnodar”, va afirmar el director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana. L’executiu va afegir que “la resta intentarem fer una bona competició i classificar-nos entre els vuit primers per seguir lluitant i anar el més lluny possible en aquest sistema de competició”.

Més coneguts al grup B

València Basket, Herbalife Gran Canària, Promitheas Patras, Buducnost Voli Podgorica, Virtus Segafredo Bolonya, Olimpija Ljubljana, JL Bourg en Bresse, Ratiopharm Ulm, Frutti Extra Bursaspor i Umana Reyer Venecia conformen l’altre grup de la competició, el B. Un grapat d’equips en què, a banda dels dos que militen de la Lliga Endesa, es troben vells coneguts pel MoraBanc com el Promitheas Patras, que dirigirà Luis Casimiro, la Virtus de Bolonya o el Ratiopharm Ulm alemany.

tracking