hoquei patins

El Campionat d'Europa s'ajorna fins al novembre

Només quatre seleccions havien confirmat la seva presència

El Campionat d'Europa s'ajorna fins al novembreFAP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Europea de Patinatge (World Skate Europe) va decidir ajornar fins al novembre l’Europeu d’Hoquei Patins que s’havia de celebrar a finals d’agost a la localitat portuguesa de Paredes. Segons va explicar WS Europe, els organitzadors van decidir endarrerir uns mesos la cita continental per tal de tenir la màxima participació possible a causa que algunes seleccions no s’han pogut entrenar ni jugar durant els últims mesos.

Segons la normativa, perquè es fes el campionat hi havia d’haver un mínim de sis conjunts, i degut a la situació actual aquest número va baixar a quatre, però vist que alguns països com Àustria o Suïssa van rebutjar jugar, o que altres com França i Anglaterra van acceptar-ho amb condicionants, la decisió final va ser que l’Europeu sènior es realitzi finalment del 14 al 20 de novembre a Portugal. A més, l’WS Europe va confirmar també que l’Europeu sub-17, on participarà Andorra, se celebrarà del 5 a l’11 de setembre també a Portugal.

Pel que fa a la selecció absoluta, l’equip que dirigiran Wiffy Balart i Juan Sebastián té previst realitzar durant aquest agost algunes sessions d’entrenament de cara a preparar l’Europeu. Aquesta serà la segona tongada de preparació després de les primeres jornades que van fer-se durant la setmana santa.

tracking